ONSDAG!

YAHOOOO

Idag har allstars haft en riktigt underbart galet rolig dag. Ni som har varit uppmärksamma har kunnat se oss chilla på bland annat möljentorget och bromangymnasiet!  Vi har också haft en nästan fyra timmar lång träning med Lotta Furebäck. Superduktig tjej som vi fick många bra tips av.

Vi är heta iår tjejer.


























TRÄNING

Vi hade en helt galet bra träning i Onsdags. Galet Bra!


Vi hjälpte till att fira 100 MIL!

Ta gärna en titt i Söderhamnskuriren från i Torsdags (23/4) På sidan 13 kommer ni nämligen hitta 9 snygga tjejer och våra nya favoriter, Gert och Robban!


Robbans Blogg från den 22/4 finns vi också med såklart!



Och självklart även Gerts blogg. Sjukt rolig resa! Vi fick stå uppe på ett lastbilsflak (tänk karneval) tillsammans med två feta baslådor och dansa. Bakpå lasbilen hängde ett stort skynke med texten: 100 MIL! Nedanför samlades alla möjliga folk, allt ifrån vanliga tanter till tidningsfotografer och vandrande gubbar. Massor med kameror och frågor hade de. De tyckte om oss så himla mycket. Gert sa att han blev rörd och nästan fick tårar i ögonen när vi dansade. Han hade önskat sig pompom flickor ända från första steget, och äntligen kom vi! Han behövde till och med stanna till ett tag och vila för han tyckte vi dansade så fint! Det hörni, det var kul att höra!



När du än behöver oss kommer vi! Vi kommer alltid vara dina pompom flickor, Gert! ;)


LOVELY GIRLS






Kan vara de bästa någonsin!


Knas HT!

Hudiksvalls Tidning kom och ville göra ett reportage om oss inför att vi skulle vara med i talang. De kom och knäppte massa bilder under uppvärmingen. - De värmer väll bara upp kameran tänkte vi, men när vi var stretchade och klara och  körde gång på riktigt, stod de bara och kollade på hela nummret, knäppte inte ett enda kort.

Dagen efter kommer tidningen: JULLE ALLSTARS SKA MEDVERKA I IDOL!  Hahaha Yrhönor säger jag bara! Yrhönor!



Välkommen välkommen

Hemskt mycket välkommen ska ni vara till våran nya blogg!
Det är vi som är julle Allstars Cheerdansare från Glada Hudik!

-Finns det INGEN som är typ deprimerad eller ledsen i Glada Hudik?
-Nääääe, det finns inte nåååååån!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0