VILA


Hej!
Just nu har vi lite välbehövlig vila efter det intensiva slutet på terminen. Men på onsdag (25 maj) kör vi igång med träningarna igen. VÄRLDENS BÄSTA ALLSTARS <3 Vi har skapat så många fina minnen i år och två fina placeringar TROTS att vi är en ny lagsammansättning. Nu ser vi fram emot "avslutningen" då vi bland annat ska göra något riktigt elakt mot dig Agnes på grund av att du nu lämnar oss efter mååååånga fina år! ;)

KRAM

LÖRDAG ÄR MICHAELS DAG


Årets våruppvisning närmar sig och gissa om vi kommer med en hejdundrandes show i år!??!! Jallaballaloo!!!
Ni vill INTE missa!

Kläder i "Smooth Criminal":
Svarta dansskorna (nya)
Svarta tjocka tights
Svarta boxertrosor
Svart sporttop
Svart linne med bred rygg
Glitter-liv (hemma)
Handske (hemma)
Silverhatt (får där)

Puss bästa!!!

SM 2011

Hola!
Så var vi hemma efter 2 intensiva dagar i det vackra Borås! 14.00 gick bussen i fredags och vid 04 imorse (söndag) var vi åter i vårt kära Hudiksvall. I bagaget har vi med oss 2 guld och 2 silver! NÖJDA!!! Våra juniorer Smallstars är numer både bäst i Sverige OCH i den öppna freestyletävlingen. Fantastiskt! Allstars är 2a bäst i Sverige och 2a bäst i den öppna freestyle. Vi lämnar med heder över Svenska Mästar -titeln till MFC som framförde ett sanslöst bra program i lördagens tävling och laddar om till nästa år då vi är fit for fight igen. Watch ooooooout!!!

Tack till alla som hejade fram oss och till Ida och alla andra som gör att vi är världens bästa förening! Vi i Allstars är (även om vi är sanslösa vinnarskallar) sjukt nöjd med vår prestation OCH placering. Vi satte alla fouttéer, pirruetter, hopp, leaps och vi hade timingen! Det vi kanske satte allra bäst var räkningen och sången i den öppna tävlingen då musiken slutade fungera efter ca 2/3 av dansen och vi snabbt och instinktivt började räkna och sjunga "kick, kick, kick it, SMASH IT" ;) Det äääääääääääääär väl lagkänsla det och vi har nog aldrig skrattat så mycket efter ett performance! Haha!!! Underbarast<3

Nu är det dags för att trycka in uppvisningsdans i huvudet och det är redan efter första träningen, sååååå bra! Allstars och Smallstars gör en gemensam dans till en rockversion av "Smooth Criminal". Brukar vara uppskattat av publiken och än mer av oss! Kom förbi idrottshallen i Hudik på lördag för att se All, Small och ALLA andra grupper som visar sina danser för nära och kära! Biljetter säljs på InterSport för 50 kr/st. Välkomna!

STOOOOOOOR KRAM
ALLSTARS

Brrrrraaa gjort brrruudar!

Här är min version av dansen på film, en lite närmare titt ;)

Grymt grymt grymt! / Soffan


Prisutdelning !

I väntan
nu hÅller vi tummarna, men oavsett placering kan vi inte vara mer nÖjd med vÅr prestation hÄr idag

OMRÖSTNING

eller???
Omröstning;
Sitter dockans high v in position?


Borås here we come

Idag är det endast 2 dagar kvar till SM.

Vi åker imorgon klockan 14.00 från busskajen, så vi samlas kvart i!
Glöm inte att packa allt, och säkerhetskolla flera gånger att allt viktigt är med ; skor, poms, tävlingsdress, hårnät osv.

PÅ LÖRDAG KÖR VI BRUDAR!!!

NU KÖÖÖÖÖÖÖR VI!

Ikväll har vi vår sista träning innan SM i Borås på lördag!!! Peppa, tagga, pusha, kämpa, svettas tillsammans är vad vi ska göra i 2 timmar och sen ska det va tipptopp! Vi ska va så NÖJD när vi går hem ikväll, både med sin egen insats och lagets. Det är verkligen bara TRE dagar kvar tills vi ska stå på golvet och vara lyckligast! Nu kör vi underbara brudar, ikväll är det ALLT! <3


Hurry hurry!

Spring, spring, extraträning idag 19.30!

LOVE

RSS 2.0