superuppdatering

Vill börja med att ursäkta för dålig uppdatering! Men även vi i Julle Allstars (och jag, bloggansvarige larsson) har andra projekt, utöver dansen. Tro det eller ej! Behöver jag ens nämna antalet prov samt de två skriftliga inlämningar som egentligen skulle varit inlämnade före höstlovet?! HEHE. Ni fattar vad jag menar!

Det är hur som helst det som är anledningen till dålig uppdatering.

Tänkte berätta lite om vad som hänt under den senaste tiden!

Vi har varit på Jonathan Lewis Dance Camp i Borås. Tågresan ner till Borås gick bättre än väntat, och när vi kom fram blåste vi upp våra luftmadrasser i lokalen där vi skulle bo. Sen var det sömn som gällde, för att ladda inför lördagen.

Lördagen började med UNDERBAR frukost. Många alternativ! Det fanns till och med pannkakor med sylt, samt laktosfria alternativ. Väldigt bra alltså! Att den serverades av boråsare med fantastiskt härlig dialekt gjorde inte saken sämre!

Efter frukosten åkte vi till Boråshallen där vi värmde upp innan Jonathan kom. Sedan väntade en hel dag fylld av dans! Om jag inte minns fel så började vi med en lätt uppvärmning tillsammans med Jonathan, och sen leaps. Sedan började vi med pom-klassen. För er som inte vet, så är pom den delen inom cheerleading som innefattar mycket armrörelser. Det ska vara explosivt, kaxigt och självsäkert! Den dansstil som vi i Julle behärskar mest skulle jag vilja påstå.

När vi lärt oss den första koreografin fick vi ta en frukt&vatten-paus. Därefter väntade en "turns"-klass. Turns=snurrar=piruetter. Plié, rélivé, passé, tombé. Ja ni fattar, massa franska fina ord när det handlar om piruetter.

Under dagen fick vi även dansa jazz funk och hip hop. Vi började träna klockan 10, och vi var klara ca halv 6. Med paus för lunch givetvis, men det blev ändå många timmar! När vi kom tillbaka till lokalen på lördagskvällen, duschade vi, bastade, och myste.

Söndagen kan beskrivas med ett ord. Träningsvärk. Men det var bara att bita ihop och ladda för ett till danspass, denna dag från klockan halv 10 till halv 2. Sen sprang vi iväg till tåget. Trötta, ont överallt, men otroligt nöjda över helgen!

Summan av kardemumman var alltså att det var en superbra helg! Jonathan var fantastisk, och alla var jätteduktiga! Jag tror att det var nyttigt att få göra lite annat än bara det vi gör. För contemporary, hip hop och jazz är ju inte direkt det vi är vana att göra.. Danserna från lägret kan ni se på uppvisningen i helgen, 3e december!

Jonathan Lewis dance camp 2011


Here we are


För er som inte vet hur vår laguppsättning i år ser ut; här har ni den!!
Det är alltså vi som är Julle Allstars 2011/2012. (tjejerna i vita tröjor på bilden är våra tränare)

Vi är 13 tjejer mellan 14 och 18 år som tränar tre gånger per vecka i danssalen. Utöver detta gymmar vi minst två gånger i veckan. Vi satsar hårt, och cheerdance är det bästa vi vet!! Kram

översta raden: Emmy Schmidt, Ronja Roe, Emma Andersson, Marlene Frövall, Jenny Persson, Carolina Tällberg, Emelie Rönning, Anna Jegorova
mellersta: Lina Nordin, Märta Adolfsson
nedre: Emelie Anderhök, Madina Hussein, Emelie Edeborg, Beverly Law, Sofia Larsson, Christina Larsson

någon som känner igen sig?

Tumblr_ls22twsocr1r2p2dho1_500_large

Hittade en rolig blogg med massa cheerbilder och quotes. Check it out!


RSS 2.0