Tack

Måste bara säga att jag är så otroligt stolta över er allihop efter dagens träning. Trots stenhård,lång svinjobbig träning där kritiken flödar ger alla gärnet och har äntligen fått ihop en GRYM Em dans. Vi kan ABSOLUT vara stolta och komma dit med högt huvud. JAG är så stolt över vändningen vi just gjort och är övertygad om att lagandan kommer ge oss en KANON placering.


Beslutet är taget och Sofi Sverin tar den sista tävlingsplatsen istället för Anny. Ett svårt beslut men efter ett lagmöte togs det beslutet och jag hoppas att Asp vet hur duktig hon är och känner jävlaranamma tills nästa år istället :) Nu peppar vi Sverin!


Näe, ni är för härliga.

Jag fick frågan för ett tag sen varför ja fortfarande håller på? Såna här dagar påminns jag varför. Härligt.


Ni är världens bästa lag. Fick just ett sms från Emelie också och hon ger er massor av beröm <3 Emelie är nog annars vår svåraste kritiker ;)


Kom ihåg att köpa hårnät :)

SAMLING 10.15!!! ej 10.30 på torsdag!!




Nu kickar vi ass på genrepet sen stormar vi FINLAAAAAND!

EM 2010

Helt osannolikt men SANT så åker vi på TOOORSDAG samling 10.30 på bussstationen :)


Ikväll tränar vi 17.30 till 21.00! Samma på onsdag fast smallstars kommer kl 6 och stretchar innan HT kommer halv 7, då dansar vi så fullt ut som möjligt och så ska de knäppa kort, sen fortsätter vi träna efteråt. Ni får absolut ta med föräldrar och syskon om ni vill! Ta med tävlingskläderna!


Kolla så att ni har pass! Leta reda på det redan nu så det inte blir någon panik. Sen startar vi SIST av alla danslag! Väldigt skönt :)


Hittade några kort fån http://youbetterwork.blogg.se från SM!

Nu taggar vi till och gör ett oförglömligt uppträdande!



(ingen kan se så glad ut som marlene när man sitter i SPLIT! ;)


Hudik Beach Cup 2010

Nu är det dags att kasta dansskorna och dansa loss barfota i sanden igen! Det har lovats 29 grader och sol så en dag på stranden känns inte helt fel :)


Phantoms kommer på fredag vid 1-2 tiden. Vi åker till hallen på en gång och tränar single ladies med dom. Ni som inte har nåt annat viktigt för er ska helst vara där då. Kan ni inte måste ni komma till senast 16.00. Vi kommer träna vår maln dans då!


Phantoms och alla Allstars som kan och vill sover i danshallen. Det finns ett kylskåp och micro om man vill ha med något att äta. Vi kommer köpa mat på fredagkväll med Phantoms, det blir enklare än att laga mat någonstans.

Fredagkväll - Förkväll på August. Kristian Kjellvander och Stöldgods spelar. Promenad tillbaka till hallen.

Lördag - Tidig morgon. 09.00 ska vi vara på Maln så avförd 08.45 från hallen. (ni som ej sover där får gärna komma så kan vi göra oss i ordning tillsammans)

Vi dansar tre gånger under dagen. Inleder med våran Maln dans, sen phantoms mitt på dagen, sen avslutar vi med den gemensamma Single Ladies!

Sen är det tillbaka till hallen som gäller och göra oss snygga inför banketten på Radjos! Tyvärr måste Clara och Sofie lämna oss kl 22 eftersom det är åldersgräns.




KUUL!


Kläder:
Vår dans - Rött Linne, vit sport-top eller vitt linne som sticker upp, Svarta Shorts
Single ladies - Enarmströjan och samma svarta shorts som dansen innan.

Ta med bikini!


RSS 2.0