NYA TIDER

Hello babes!

Måndagar:

VARMA kl 19.00 - 21

Onsdagar:

VARMA 17.30 - 19.30

Lördagar:

KALLA 10.00 - ca 10.00

Skriv upp detta NU ;)


Vilket härligt LAG

SKÖN träning idag. Utgångsläget har aldrig varit bättre första veckan på säsongen. Det är sinnessjukt vilka snygga hopp, pirruetter och kroppskontroll vi redan har. Förvånad måste jag säga.

Måste berömma våra nya brudar. Inget problem alls att lära sig nya och toksvåra saker. Saxhopp med vridning, split, leap till toetouch, trippel toetouch och fouttéer är bara några saker vi gått igenom idag och resultatet är ortoligt. BRABRABRA! Dessutom trevliga tjejer som passar in i gruppen perfekt. GILLAS! <3

Jag har stannat i Hudik för er och jag ångrar mig inte en sekund. Kommer aldrig flytta om det känns såhär :)



(update: det här är min första varning /Carolina)

CARRO vi kommer sakna dig! <3 Kom och träna nån gång innan du åker!


Vi ses på hudikgym på lördag kl 10.00 - gärna lite uppvärmd, ta en promenad eller något innan.
PUSS COACH

TRÄNINGSSTART

Hello :)

Imorron kör vi igång ÄNTLIGEN!!

Ses på läroverket 19.00 så springer vi en sväng innan vi börjar 19.30.
VM gruppen kommer ha möte 20.15 men de som vill får gärna träna längre!

Ni kommer få mössor imorron, vi börjar med 10 var sen är det bara att sälja på.

LÄNGTAR!! <3 <3

/jenny

HT 100 år

Hello!

Lite info om Lördag.

Vi behöver hjälp av så många som möjligt hela dagen för att sälja popcorn och annat smått och gott som går direkt till VM kassan! Vi kommer träffas på tisdag för att göra strutar osv. Tid kommer.

Fredag träffas vi som ska dansa med ulrika 20.15 i garderoben på folkan. Då kommer vi repa på scén med orkester och allt. Kan emilia eller märta ta med er kill-outfit så tar jag med tjejernas så får de se hur vi tänkt.

Lördag:

16.15  dansar vi till Down Town med Ulrika.
17.15  Talangdansen

KLÄDER:
Down Town:
Tjej - Vinröda talanghotpants, strumpbyxor, vitt brottarlinne, vit-rosa knästrumporna, talangskorna och något vitt hårband, rosett eller liknande.

Kille - Svarta gubb-byxor, svarta hängslen, vitt linne, vita skor, hatt eller gubbkeps.

Talang:
Hela talang outfiten. Tröja, hotpants, strumpbyxor, strumpor, skor. Den kommer vi ha på hela dagen när vi säljer saker så ta på den när vi ses eller byt om när vi sätter igång.

Det här blir GRYMT kul tjejer!

VM!

Hello!

KUL möte idag!

Jag känner mig hemskt positiv även om detta äventyr kommer kosta MASSOR av både tid och pengar! Man får verkligen lite perspektiv när man verkligen hör hur mycket pengar det handlar om.

Vi måste arbeta snabbt snabbt men vi ska klara det eller huur!?

Steg Ett är ju mössorna. Börja prata med folk redan nu och hitta potensiella köpare! Hemskt lättförtjänta pengar :) Kolla med föräldrar och släktingar som har egna företag som kanske kan sponsra. Många bäckar små, ALLT är bra.

NU KÄMPAR VI PÅ OCH FÖRVERKLIGAR DETHÄR!

/ "jag är så jäkla tagaaaad" persson

Down Town

http://www.youtube.com/watch?v=WUSYb3igXzI

Lyssna lite på denna låt och försök få lite idéer till koreografin :) Har börjat lite men det är verserna som är svåra. Det är denhär låten Ulrika ska sjunga på Lördag.

Finally!!

Heej brudar!

Jag har äntligen lyckats logga in på bloggen! Kommer komma mycket info här framöver eftersom jag är dålig på SMS. Håll utkik :) Håll även koll i gästboken på julleunited.se.

Imorron är det ju VM möte på dagis 18.30 men vi som ska dansa på Lördag samlas 18.00! Då hinner vi träna en stund i lekrummet. På onsdag tränar vi 17.00 på Hudikgym för då är det inte pass förän 7 där. Några av oss kommer även vara bakgrundsdansare till Ulrika Beijer på Lördag. Vi kommer att träna det på träningen på onsdag och tillsammans med orkestern och Ulrika på fredag 20.30 på folkets hus. Kanoners.

Jag ser verkligen fram emot denhär säsongen och är JÄTTEGLAD för våra nya tillskott Sofie, Sofi, Märta och Lisa, för jag vet att ni kommer passa in så bra i gruppen. Grymt duktiga tjejer!

Härligt att se alla så taggade och träningsvilliga, nu kör vi stenhårt och visar världen (vi ska ju faktiskt på VM mahaaa!) vad vi går för!! YEY! Löpning, gym, teknik och dans dans dans väntar under hösten. Can´t wait.

Puss på er underbara Allstars <3
/Coach Persson



Mina kära allstars!

Det känns tungt att behöva säga det här, men som ni vet så har jag haft många planer inför vad jag ska göra i höst, och nu är det äntligen klart, jag flyttar till spanien den 13 september! :)

Jag säger inte att jag slutar, men det kommer väl bli ett uppehåll på ett år eller så, om allt går som det ska!
Vi ses ju mer i sommar ;) men nu har ni koll vart jag tar vägen!


RSS 2.0