LAGPRESENTATION

Som många säkert vet så är laguppsättningen 2011 ganska så ny. Jag tänkte därför ge en liten presentation av vilka vi i Allstars 2011 är. Tänkte att det kan vara kul för er som inte är så insatta, att se vilka vi är!

Börjar med de yngsta! (klicka på bilderna för att se större)


Lina Fredrika Nordin. Född 1994, går första året på samhälle på Bromangymnasiet.
Den lilla spralliga och söta tjejen med väldigt böjlig rygg! Hon som är sådär sockersöt så att man bara vill äta upp henne ibland!


Emmy Schmidt. Född 1994, går första året på samhälle på Bromangymnasiet.
Emmy är den galna bruden med de galna hoppen. Hopp som är liiite högre helt enkelt. Hon är ofta den som man skrattar åt för att hon fular sig, men trots detta är hon ändå seriös när det gäller träningar och tävlingar!


Julia Stridh. Född 1993, går andra året på samhälle på Bromangymnasiet.
Det här är tjejen som har koll. Tjejen som kan anpassa sig och som snappar upp koreografi lätt som en plätt! Tjejen som kämpar på trots astma, skador osv!


Sofie Asp. Född 1993, går andra året på natur på Broman.
Sofie är den som hela året har gått runt och tänkt på VM, medan vi andra har haft tankarna iställda på DM till att börja med. Hon som var stentaggad att satsa gärnet..och som sedan bröt/stukade(?) foten. Men som släpade iväg sig till gymmet med gipsad fot trots detta. Sofie har definitivt viljan. Däremot så har hon även oturen med sig...


Sofi Sverin. Född 1993, går andra året på handels på Broman.
Sofi är den cleana bruden, som oftast är grym på att spänna sig! Hon är även den snälla och ödmjuka typen, som man inte kan tänka sig ens skulle skada en fluga!


Märta Adolfsson. Född 1993, går andra året på samhälle på Broman.
Hon som verkar ha en tendens att ALLTID, oavsett om hon är varm eller inte, kunna gå ner i spagat, split, eller helt enkelt dra en heelstretch eller bow. Den viga bruden med överrörliga armar! Och är det någon som har en naturlig utstrålning, då är det då Märtis!


Lisa Söderberg. Född 1993, går andra året på samhälle på Broman.
En av våra personliga chaufförer. Lisa är en tjej som jämt har koll. Och även om hon inte har koll så får man alltid känslan av att hon har koll! Hon är den vackra tjejen som alltid bidrar med massa teamspirit! En av hennes starka sidor är att hon är grym på dans!


Christina Larsson. Född 1993, går andra året på natur på Broman.
Tjejen som nästan alltid får vara "den färdigsminkade" på tävlingar, och som blivit utsedd till "lagets sämsta spottare". Det här är tjejen som är ÖVERTYGAD om att hennes "det är mycket lättare om man inte spottar över hvuudtaget"-teori någon gång kommer ta över världen. Christina är den som chockar alla med hur mycket mat hon kan få i sin lilla kropp. Det finns en anledning till att hon flera gånger även blivit utsedd til "lagets matvrak.."


Stina Damberg. Född 1992, går tredje och sista året på teknik på Broman.
Lagets "mjölkmage". Det här är tjejen som gör att man ifrågasätter gravitationskraften. Tjejen som verkar ha superkrafter, som gör att hon kommer upp riktigt HÖGT i alla hennes hopp. Stina är även den som tycker/tyckte att fouttéer var lättare åt VÄNSTER!! Den konstiga men underbara tjejen helt enkelt!


Agnes Fockström Haubitz. Född 1991, gick natur men tog studenten 2010. Går nu fjärde året och arbetar på Monitor tre dagar i veckan. Agnes, även kallad FOCKAN är vår egna kalvhaga-veteran. Hon som har en tendens av att alltid hoppa i prepparna, men som kompenserar detta med att ha grymma fouttéer, och piruetter! Agnes borde även få något sorts pris för "förmåga att göra konstiga grimaser".



Och så självklart, vår tränare; Ida Schmidt. Född 1989, tog studenten för x antal år sen. Pluggar nu till sjuksköterska. Ida är en stenhård men ändå ödmjuk tränare. Hon accepterar inga fjantiga ursäkter till att inte komma på träningen. Hon är även väldigt rättvis och gör grymma koreografier!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0